Webáruház

Ablakpárkányok

Szabvány beltéri ajtók

Kilincsek

Egyedi beltéri ajtók (CPL fóliás)

 

A modern építészetnek köszönhetően ma már legtöbbször a beltéri ajtók sem szabvány szerint készülnek, de a megrendelők még egy-egy felújítás során is igyekeznek az ajtóval, mint formai elemmel „játszani”. Természetesen az ehhez szükséges technológia rendelkezésünkre áll, áruházunk a legkülönbözőbb méretű, anyagú és színű nyílászárók egyedi legyártásában is vásárlói segítségére van. Szakembereink helyszíni felmérésekkel és tanácsokkal látják el mindazokat, akik a különleges, egyedi megoldások hívei.

 

Egyedi beltéri ajtók

 

Laminált beltéri ajtók

A laminált ajtók sokáig műanyaghatásúak voltak, ám a technológia fejlődésével ez a korszak lezárult. Ma már olyan laminált ajtókat kínálunk, amelyekről első pillantásra senki sem állapítja meg, hogy fából vagy esetleg furnérból készültek. Ráadásul a laminált felületek számtalan színben állnak a rendelkezésére, miközben tulajdonságai – időtállósága, tisztíthatósága, karbantartása – egészen kimagaslóak. Egy építkezés vagy felújítás során pedig az sem mellékes, hogy a laminált beltéri ajtók kedvező műszaki paraméterei és esztétikai megjelenése kiváló árakkal párosul. Vásárlási szándéka esetén érdemes tehát a laminált beltéri ajtókat is alaposabban megismerni.

 

Tele kivitelű beltéri ajtók


Tele kivitel esetén az ajtó lapját 32 szín közül választhatja ki, azonban azt Ön döntheti el, hogy az alapvetően fa mintázat vízszintes vagy függőleges száliránnyal fusson.

 

Tele beltéri ajtók   Tele beltéri ajtók

 

Tele kivitelű beltéri ajtók 41.500.- Ft +Áfa -tól

 

 Intarziás beltéri ajtók

Ebben az esetben a rendelkezésére álló variációk száma jelentősen bővül, mivel két különböző szín alkalmazásával teheti még változatosabbá betéri ajtóját.

 

Intarziás beltéri ajtók   Intarziás beltéri ajtók   Intarziás beltéri ajtók

Kattintson a képekre a teljes választék megtekintéséhez!

 

Intarziás beltéri ajtók 49.500.- Ft +Áfa -tól

 

 Díszcsíkos beltéri ajtók


 

A különböző fém csíkok alkalmazásával beltéri ajtaját modernné és a ma méltán népszerű minimál dizájnhoz tökéletesen illővé teheti.


Díszcsíkos beltéri ajtók   Díszcsíkos beltéri ajtók   Díszcsíkos beltéri ajtók

Kattintson a képekre a teljes választék megtekintéséhez!

 

Díszcsíkos beltéri ajtók 54.500.- Ft +Áfa -tól


Színválaszték (34 féle szín)


F7222 - Fehér Cappucino F7223 - Fekete Cappucino R4211 - Szürke Tölgy R4219 - Natúr Tölgy R4221 R4230 - Barna Tölgy

Kattintson a képekre a teljes választék megtekintéséhez!


 Technikai jellemzők

Lap
Méhsejt betétes ajtólap, választható BB/WC/PZ zárral, 2db V-0020 nikkelezett befúrós pánttal, sarkos éllel, kilincs és küszöb nélkül.

Tipp
Amennyiben ajtaját magasabb mechanikai igénybevételnek kívánja kitenni, rendelje meg beltéri ajtaját tömör faforgács betéttel. Ilyen esetben a beltéri ajtókat automatikusan 3 részes pánttal látjuk el a nagyobb terhelhetőség miatt.

2 részes pánt 3 részes pánt
Kétrészes pánt Háromrészes pánt

 

Tok
Utólag szerelhető fatok falcos ajtóhoz, beépített zárlemezzel, pánttáskával, mellékelt V00020 pánttal, borítás a falvastagsághoz állítható (-3/+10)

Tipp
Utólag szerelhető beltéri ajtó beépítésekor szinte minden esetben szüksége van falcsonk kialakítására, melyet a beltéri ajtó tokja körülölelhet. A falcsonk mérete ugyan függ az ajtó típusától, de általánosságban egy 5cm-es falcsonk optimális állapotot eredményez beltéri ajtónk beépítésekor.

Megfelelő falcsonk kialakítása esetén, illetve olyan esetekben, amikor az utólag szerelhető beltéri ajtó tokja pontosan igazodik a válaszfal vastagságához az alábbi végeredményre számíthatunk

Falcsonk 

 

Olyan esetekben azonban, amikor a falak kialakításakor gondatlanul jártak el és nem fordítottak kellő figyelmet a falcsonkok megfelelő kialakítására, vagy a beltéri ajtó tokja nem igazodik a fal végleges vastagságához, az alábbi esetek fordulhatnak elő

 

FalcsonkFalcsonk

Amennyiben ilyen módon kell a beltéri ajtókat beépíteni, ne feledkezzünk meg arról, hogy bár a tok mozgó borítása, melynek nincsen semmilyen tartó szerepe, szükség esetén visszavágható, a tok fix borítását azonban már büntetlenül nem „faraghatjuk” kedvünk szerint.

 

Az egyedileg gyártott beltéri ajtókat az alábbi kivitelekben tudjuk Önnek elkészíteni

 

         

 

Üveghely kialakítás

Amennyiben a beltéri ajtó szűk térbe kerül vagy olyan helyiségbe, ahová máshonnan szeretné a fényt bevezetni, netán esztétikai okok miatt szeretné üvegessé tenni ajtaját, minden beltéri ajtónknál kedvére válogathat számos üvegezési variációnk közül.

 

Üveges beltéri ajtók   Üveges beltéri ajtók   Üveges beltéri ajtók

Kattintson a képekre a teljes szín és formaválaszték megtekintéséhez!